środa, 6 kwietnia 2016

Opinia Rama Smaż jak Szef Kuchni

Rama Smaż jak szef kuchni odkrywa sekret szefów kuchni, którzy często do smażenia mieszają różne tłuszcze. Produkt jest połączeniem olejów wysokiej jakości, a jego receptura sprawia, że nie pryska podczas smażenia. Właśnie rozpoczęły się działania promocyjne mające na celu wprowadzenie na rynek Ramy Smaż jak szef kuchni, a 14 września startuje kampania TV. Ambasadorem produktu został kulinarny autorytet – Pascal Brodnicki.



Popularyzacja gotowania w mediach i wzorowanie się na kulinarnych mistrzach to coraz silniejszy trend na polskim rynku. Polska kuchnia słynie z zamiłowania do potraw mięsnych i chociaż mody kulinarne bezustannie ewoluują, to klasyczny kotlet schabowy nadal jest jednym z ulubionych dań Polaków. Jednak nikt nie przepada za brudną od pryskającego tłuszczu kuchenką czy przypaloną lub ociekającą tłuszczem potrawą. Z myślą o osobach, które lubią gotować i chcą to robić dobrze, Rama Smaż jak szef kuchni odkrywa jeden z sekretów szefów kuchni: mieszanie tłuszczów do smażenia. Profesjonaliści często dodają do oleju odrobinę masła czy margaryny lub łączą różnego rodzaju oleje. Rama smaż jak szef kuchni – w trzech wariantach smakowych, zamknięta w nowej i wygodnej w dozowaniu butelce – to produkt, który pozwoli każdemu smażyć w sposób profesjonalny i smaczny. Dzięki specjalnej recepturze ma wyjątkową zaletę – nie pryska podczas smażenia. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz